Skip to content Skip to footer
Altitud extrem
Muntanya, Natura i Aventura
altitud extrem logo cerdanya
underline-wave.png

Altitud Extrem, som una empresa creada el 2001 com a serveis de guies de muntanya amb un gran nombre d’activitats en el medi natural així com d’instal.lacions esportives a la natura (parcs d’aventura, vies ferrades i zones d’escalada)

El nostre objectiu es apropar la natura mitjançant les activitats al ciutadà i al turista, millorant el coneixement, el respecte i la protecció dels espais naturals de muntanya, sense oblidar la importància de la seguretat.

El nostre servei de guies de muntanya, inclou activitats de trekking, raquetes de neu, barrancs, vies ferrades, bicicleta de muntanya, eBIKE,  segways, esquí de muntanya, alpinisme, escalada, i guiatges i formació en el medi natural.

Al llarg d’aquests anys, hem dissenyat activitats adaptades als diferents públics, oferint un catàleg d’activitats extraordinàriament extens.

Les principals eines que utilitzem són l’entreteniment i les experiències generades per les activitats de muntanya, aventura i natura, sense descuidar la nostra relació amb la conservació de l’entorn natural de muntanya.

Activitats que ofereix
Altitud Extrem

ACTIVITATS DE MUNTANYA

Realitzem sortides i formació en Senderisme-Trekking, escalada, decens de barrancs, espeleologia, BTT i eBIKE, rutes de natura, ascensio a cims emblemàtics, raquetes de neu, esquí de muntanya, alpinisme, escalada en gel….

De la iniciació al perfeccionament, de 1 dia a 15 dies, del pirineu a la resta del mon. Especialistes en formació en seguretat en terreny d’allaus.

LA MOLINA PARC AVENTURA

Circuits de jocs i tirolines a partir de 3 anys. Circuits verd, Blau, Vermell i Negre que us faràn estar de mitja hora fins a 2 hores penjats dels arbres.

Es poden complementar les activitats amb les de TS Aventura (inflables, trampoelastics, llits elastics, segway, tir amb arc, segway…)

TS AVENTURA

ts aventura, la molina

Activitats d’aventura i oci per a tota la familia.

Inflables fixes o de lloguer, rutes en segway a La Molina, Puigcerdà o allà on ens ho demaneu, tir amb arc, tramoelastics, llits elastics, curses d’orientació, activitats de team building i molt més.

Contacta amb Altitud Extrem per fer una reserva o demanar més informació

Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic