Skip to content Skip to footer
Welcome Summer Cerdanya
Descobreix un món d'experiències

Cerdanya Terra d'Acollida

underline-wave.png

Empresariat  Cerdanya promou el “WELCOME SUMMER CERDANYA 2020” pels dies 27 i 28 de juny (dates confirmades i aprovades per la Fundació Hospital de Puigcerdà).
Tots els Municipis de la Cerdanya, més de 100 empreses i 10 sectors productius participen d’un cap de setmana ple d’activitats i bonificacions pel que vulgui viure “la Cerdanya”.

Serà un cap de setmana on ningú es quedarà sense cap activitat, amb una extensa agenda i amb un objectiu SOLIDARI. En cada activitat, cada pernoctació, cada àpat s’oferirà la possibilitat de bonificar-se d’un import o bé fer una donació a la Fundació Hospital de Puigcerdà i la Fundació Pública de Serveis Sant Roc de Bellver.

Navegueu per la pàgina i escolliu la millor opció per a vosaltres. No us adormiu, les places són limitades!

 

Què trobaràs al Welcome Summer?

underline-wave.png
hotels welcome summer cerdanya

Allotjaments

Més de 30 allotjaments de la Cerdanya participen al Welcome Summer. Tots ells s'han posat d'acord per oferir una promoció conjunta i específica per aquest cap de setmana del Welcome. Comptem també amb el suport de l'Associació d'Hotels i Allotjaments Turístics de la Cerdanya. Consulteu tots els establiments aquí!

restaurants welcome summer cerdanya 2020

Gastronomia

Totes les associacions gastronòmiques de Cerdanya unides per oferir el millor pel Welcome Summer. L'Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya, l'Associació Cuina Pirinenca de Cerdanya i un bon grup de restauradors independents, han sumat més de 40 establiments que us esperen! Consulteu-los aquí!

activitats cerdanya

Activitats

Més de 10 productors locals de turisme actiu, natura i cultura amb més de 20 experiències... us esperen per donar-vos emocions. Activitats per famílies, parelles, adults, grups... Totes les activitats s'han adherit a una promoció conjunta i solidària a la vegada. Entreu aquí per veure quines experiències us proposem!

Productors

L'Associació Agroalimentària de Cerdanya també s'ha sumat a la iniciativa del Welcome Summer. Una part de l'import de les seves visites també es destinarà la causa solidària, perquè Cerdanya som tots i disposem d'una àmplia gama de productes locals i de proximitat. Consulta les visites dels productors!​

comerç a puigcerdà

Comerç

L'Associació de comerç de Puigcerdà, i comerços de tota la Cerdanya, obren les seves portes per donar la benvinguda a l'estiu. El comerç de a la Cerdanya és el complement perfecte per acabar un dia a la comarca ple d'emocions, activitats i experiències. Us esperem a totes i tots pel Welcome Summer els dies 27 i 28 de juny!

Patrocinadors

Molts altres sectors tant de l'àmbit públic com privat s'han volgut sumar al Welcome Summer posant el seu granet de sorra. Quan es tracta de ser sol·lidaris, Cerdanya ha respost! Ajuntaments, entitats públiques, empreses privades... tots col·laborem! Perquè Cerdanya és terra d'Acollida!​

Invertim l'import del Túnel del Cadí

underline-wave.png

NO PAGUIS EL PEATGE: INVERTEIX-LO!!
Per primera vegada a la història, creuar el Túnel del Cadí NO serà una despesa, SERÀ UNA INVERSIÓ !
La bonificació es tramitarà directament a l’hora de fer el pagament de l’allotjament, activitat, restaurant…, NO a les guixetes del túnel del Cadí.

Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic