Skip to content Skip to footer
Via de neu
L' experiència garantia de qualitat més de 50 anys al vostre servei
via de neu logo
underline-wave.png

L’Escola d’Esquí de La Molina va ser fundada l’any 1961 i és l’escola amb més tradició de l’estació d’esquí de La Molina. El nostre passat ens empeny a innovar en el futur i oferir les últimes novetats d’esquí i surf de neu als nostres clientes. L’escola està associada a les principals organitzacions nacionals i internacionals: A.E.P.E.D.I. (Associació d’Escoles, Professors i Entrenadors d’Esports d’Hivern), I.S.I.A. (Internactional Ski Instructors Association) i A.E.E.C (Associació d’Escoles d’Esquí Catalanes). Alhora, està registrada en el Consell Català de l’Esport i homologada per l’Estació d’Esquí de la Molina.

La nostra escola situada a peu de pistes és la més propera per als esquiadors i ens permet donar un servei personalitzat i inmediat a les necessitats de cada client. l’Escola d’Esquí de La Molina està formada per un equip de 50 professors titulats que imparteixen les classes amb total professionalitat, dedicació i cura de l’alumne. VIADENEU és la nostra agència de viatges que ens permet entrar en el món de la comercialització de paquets d’esquí i d’activitats de muntanya. Des de Viadeneu gestionem ofertes per a tots els segments orientant a productes diferenciats i especialitzats en l’ensenyament de l’esquí.

Activitats que ofereix
Via de neu

CLASSES PARTICULARS

clases particulars ski

Apren de forma personalitzada, millorar la tècnica, conèixer els millors racons de l’estació, són els avantatges de tenir un professor amb dedicació exclusiva. Per a totes les edats i amb diferents franges de temps.

Reserva ja la teva classe info@escolalamolina.com /+34 972.14.51.16

CLASSES COL.LECTIVES I CURSETS

cursets ski molina

Per a qui vulgui aprendre en grup organitzem cursets i classes col·lectives diferenciades per nivells i edats. En èpoques de vacances, pont Constitució, Nadal, Reis, Setmana Santa i setmanes blanques posem a la seva disposició classes en grups oberts. Reserva ja el teu curset i t’ho preparem tot

www.viadeneu.com / www.escolalamolina.com

PARC DE NEU

parc de neu, via de neu

Disposem d’un recinte tancat, amb remuntador propi i professors especialitzats on els més petits aprenen a esquiar de forma segura i divertida. Per als nens a partir de sis mesos comptem amb unes instal·lacions perquè es diverteixin i descansin.

No dubtis a consultar-nos. info@escolalamolina.com / + 34 972.14.51.16

Contacta amb Via de neu per fer una reserva o demanar més informació

Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic