Skip to content Skip to footer
La Molina
El que la neu et farà sentir!
la molina logo
underline-wave.png

La Molina és l’estació degana dels esports d’hivern a Espanya amb el primer remuntador comercial l’any 1943. En la seva història recull esport i diversió per a tots els públics.

La majoria de la seva extensió està situada a la Cerdanya, té 71 quilòmetres esquiables repartits en 68 pistes per a tots els nivells, un snowpark de grans dimensions i el súper pipe més gran dels Pirineus. A més, dins l’oferta lúdica per al públic no esquiador ofereix un gran nombre d’activitats, com són excursions en màquina trepitjaneu, raquetes de neu o segway sobre neu.

A més, té una llarga trajectòria en esdeveniments internacionals, com la Copa del Món d’Esquí Alpí (2008), els Campionats del Món de snowboard (2011) o els Campionats del Món d’Esquí Alpí per a discapacitats (2013). Per tant, un llarg passat al darrera i un futur brillant a l’esdevenidor.

Tant a La Molina, com a les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès, es pot trobar una àmplia oferta gastronòmica i hotelera que permet un estada rodona.

Activitats que ofereix
La Molina

ESQUÍ I SNOWBOARD

Els esquiadors i snowboarders podran gaudir de 71 quilòmetres esquiables repartits en 68 pistes per a tots els nivells

També d’un snowpark de grans dimensions i el súper pipe més gran dels Pirineus.

PASSEIG EN TELECABINA

telecabina de la molina, cerdanya

El trajecte en Telecabina és una experiència única que podem fer tant l’estiu com a l’hivern. Ens porta a la zona més alta de l’estació on trobem el refugi Niu de l’Àliga.

Gaudirem d’un magnífic mirador de Catalunya a 2.537 m i és porta d’entrada al Parc Natural Cadí-Moixeró.

BIKEPARK

Activitats oberta durant la temporada d’estiu. 13 Circuits de referència per a riders de tots els nivells,  descens per BTT, MTB i enduro. Tenen com a punt d’inici la sortida del Telecabina Cadi-Moixeró, o bé al Telecadira Cap de Comella. Es pot gaudir de 27 km  de recorreguts  que uneixen la zona de la Tosa amb l’aparcament del telecabina, gaudint d’espectaculars paisatges com ara Coll de Pal, el Llac de La Molina.

També podem gaudir de la zona Freestyle i woodpark  que compta amb mòduls artificials  construïts amb fusta de  de diversa dificultat i també un circuit de cross-country  amb 11 km de recorregut que s’inicia a la zona del Telecabina   

Contacta amb La Molina per fer una reserva o demanar més informació

Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic