Skip to content Skip to footer
Gravity Pyrenees
Especialistes en activitats i viatges en bicicleta
gravity pyrenees cerdanya logo
underline-wave.png

GRAVITY PYRENEES – TRACKS DE CERDANYA és una empresa amb seu a Llívia, dedicada exclusivament a les activitats i viatges en bicicleta pel Pirineu i Prepirineu. Som grans coneixedors d’aquest territori, experts en ciclisme i especialistes en el servei integral al ciclista.

En la nostra oferta d’activitats podràs trobar des d’experiències d’un dia fins a autèntics viatges d’aventura al llarg de 4 o 5 etapes. Des de rutes familiars fins a rutes exigents d’enduro o e-bike, passant per activitats de descoberta de les bicis elèctriques o les fatbikes a l’hivern. En qualsevol dels cassos, el tracte proper i individualitzat als ciclistes és un dels nostres punts forts, per així oferir activitats a mida de cada grup i en definitiva, la millor experiència possible en cada cas concret.

Assessorament i disseny de tracks i rutes a mida, lloguer de les bicicletes més idònies per a cada activitat, transfers de ciclistes i bicicletes en rutes lineals, remuntadors per a descensos d’enduro, transport d’equipatge entre etapes, reserva d’hotels amb serveis especialitzats pels ciclistes, guiatges, lloguer de GPS, assistència mecànica en ruta, telèfon d’assistència al ciclista en ruta, avituallaments… T’imaginis el que t’imaginis, a Gravity Pyrenees – Tracks de Cerdanya ho transformarem en la millor aventura.

Vine a pedalar amb nosaltres!

Activitats que ofereix
Gravity Pyrenees

TRACKS DE CERDANYA BTT

tracks cerdanya, gravity

La Tracks de Cerdanya és una ruta per etapes autoguiada amb GPS, que podràs fer al llarg de 3, 4 o 5 dies, escollint entre tres modalitats de btt (trail, enduro o familiar) i diferents dificultats.

En qualsevol dels cassos, nosaltres ens ocuparem dels hotels, transport d’equipatge, lloguer de bicicletes, transfers i remuntadors i de l’assistència en ruta, per a que l’experiència sigui insuperable.

TRACKS DE CERDANYA GRAVEL & ROAD

Viu una experiència inoblidable amb les modalitats més de moda del ciclisme, a través de les rutes per etapes que us proposem específiques de gravel o carretera.

Tria entre els diferents recorreguts de 3 o 4 dies de durada, amb els millors serveis de Tracks de Cerdanya en la reserva d’hotels, lloguer de bicicletes, transport d’equipatge i assistència en ruta.

TRACKS BONS HOMES

track bons homes, pirineus

La Tracks Bons Homes és un itinerari lineal i transfronterer, que al llarg de 3 o 4 etapes creua els Pirineus resseguint la ruta migratòria que van utilitzar els homes i dones Càtars durant els segles XIII i XIV en el seu exili a França.

Nosaltres hem redissenyat aquest itinerari per convertir-lo en una emocionant ruta btt, amb tots els serveis habituals de qualsevol ruta TRACKS.

TRACKS PIRINEXUS

ruta pirinexus, btt

És la ruta per etapes més allunyada de Cerdanya, ideal per fer quan el Pirineu està ja cobert de neu.

Al llarg de diferentes etapes i distàncies, podreu recorrer  la província de Girona, des de l’interior fins a la costa empordanesa, sempre per recorreguts de baixa dificultat tècnica i suau desnivell, amb el recolzament dels serveis habituals de les rutes TRACKS.

RUTES GUIADES AMB E-BIKE

ebike rutes guiades

Tu tries la llargada i dificultat de la ruta. Nosaltres et proporcionem la e-bike (si no en tens de pròpia) i et proposem la millor ruta a mida: des d’un test per veure del que són capaces aquestes bicicletes, fins a una ruta de dia sencer.

Amb l’ajuda de la assistència elèctrica podrem fer algun cim de la zona, recórrer la vall o baixar pels millors senders de la comarca.

RUTES GUIADES AMB FATBIKE i E-FATBIKE

fatbike, rutes guiades pirineu

Si sou dels que ni la neu atura la vostra afició pel ciclisme: heu de provar les fatbikes o e-fatbikes!

Una espectacular modalitat del ciclisme de muntanya per gaudir de la bicicleta en mig de paisatges nevats: podrem fer una ruta pel Petit Canadà o pels peus del Puigmal. Nosaltres ens ocupem de les bicis, els trasllats i la tria de la millor ruta.

RUTES ENDURO AMB REMUNTADORS

T’imagines fer 4000m de desnivell negatiu en un sol dia a través dels millors senders i trialeres del Pirineu? A Cerdanya i amb GRAVITY PYRENEES això és possible.

Nosaltres ens ocupem de dissenyar-vos les millors jornades d’enduro i facilitar-vos l’assistència i els remuntadors amb furgoneta i remolc per a que vosaltres només us hagueu de concentrar en els descensos.

LLOGUER DE E-BIKES, FATBIKES i E-FATBIKES

lloguer bici, e-bike cerdanya

Tant per a activitats amb nosaltres com per al lloguer, disposem de les millors e-bikes de doble suspensió, fatbikes i e-fatbikes per a que gaudiu de les millors rutes amb bicicleta per la Cerdanya.

Les podeu venir a recollir a Llívia, Puigcerdà o La Molina, o bé us les portem allà on necessiteu.

Contacta amb Gravity Pyrenees per fer una reserva o demanar més informació

Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic