Skip to content Skip to footer
Volem en globus 1994
Els vostres amfitrions en els aires de Cerdanya
Durant tot l'any
underline-wave.png

Som una empresa amb seu a Alp, que des de 1994 oferim vols a la Vall de Cerdanya. La nostra experiència de Vol a Cerdanya ens permet oferir-vos vols de plenitud aprofitant les condicions  aerològiques el màxim per tenir un vol únic ja que cada dia és diferent.

Amb l’objectiu de tenir una experiència inoblidable, us oferim el nostre tracte més proper i professional.
Som el Jordi Solergibert pilot de globus i la Núria Gimeno logística i equip de terra, més de 2300 Vols en Globus a Cerdanya ens avalen.

Activitats que ofereix
Volem en globus 1994

VOL EN LA VALL DE CERDANYA

Descobrir Cerdanya des d’un globus és una experiència molt bonica. La seva aerologia privilegiada ens permet passejar pels aires enmig de grans muntanyes gaudint de la natura i apreciant el patrimoni cultural i humà que nosaltres com a coneixedors del territori, us anirem explicant.

Podreu participar en el vol des del primer moment que ens trobem en el camp de sortida, sempre ben d’hora per aprofitar les bones condicions meteorològiques de la sortida del sol.

En poc més de mitja hora, el Globus estarà preparat. Només caldrà enfilar-nos a la cistella i deixar-nos anar. Podrem gaudir dels paisatges, del temps calmat, de les brises variants, dels vents d’alçada, de les muntanyes de quasi 3.000m que ens envolten i ens protegeixen… i viure l’experiència plena d’un vol en Globus en tota seguretat a Cerdanya.

Al voltant de l’hora de vol, començarem a buscar on aterrar, coordinats amb l’equip de terra que ens indicarà el millor lloc, respectant bestiar, sembrats i propietats.

Des que ens trobem fins que tornem al camp de sortida estarem ocupats entre tres i quatre hores.

Quan es vola en Globus el temps s’atura.

GRANS VOLS

vols en globus pirineus

Són vols que ens donen l’oportunitat de conèixer i veure les muntanyes des de ben amunt, sobrevolant-les a 4000m o més per arribar a aterrar fora de Cerdanya a les comarques del sud.

Són vols de 2 a 4 hores i amb unes característiques més tècniques, ja que es requereixen unes condicions aerològiques específiques.

Vols captius

vols en globus per escoles

Són vols que el Globus està lligat a terra amb cordes, poden així pujar i baixar el mateix lloc.

Les ascensions són d’uns 20 metres. Aquesta activitat s’ha de programar al matí o al vespre, que és quan podrem trobar les millors condicions aerològiques.

Està adreçat a grups, escolars, empreses, casaments, festes, esdeveniments esportius…

Xerrades i Tallers

tallers vols en globus
Aquesta activitat està adreçada a escolars, batxillerat, graus i empreses.
Oferim xerrades sobre aerostació,  tallers de construcció de globus amb paper. Tot adaptat al tipus de grup i de les necessitats. També es pot afegir un Vol Captiu.

Contacta amb Volem en globus per fer una reserva o demanar més informació

Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic