Skip to content Skip to footer
Discover Pyrenees
Creem experiències desde la nostra passió!
discover pyrenees cerdanya
underline-wave.png

Discover Pyrenees és per una banda una empresa d’activitats de Turisme Actiu i per una altra banda és una Agència Receptiva de la Cerdanya que us ofereix un ventall molt ampli de serveis per que us oblideu de planificar la vostra estada.

Com a empresa d’activitats a la natura som especialistes en Senderisme, Ascensions, Raquetes de Neu, Escalada i Ràpel, Vía Ferrada, iniciació a l’Espeleología, Nordic Walking, activitats d’observació de la Natura, visites Agrícoles i Granges… a més a més gestionem la Granja&Parc, un parc d’activitats i granja d’animals, ideal per famílies.

També donem servei a les Empreses que vulgui fer events a la zona : team building, activitats d’orientació, activitats d’estratègia, gimcanes per equips… tot combinant-ho amb les millors sales de reunions i establiments.

Com agència receptiva estem especialitzats en diversos serveis, però sempre amb el mateix objectiu: atreure adeptes a la Cerdanya i que gaudeixin d’una manera o altra de la nostra comarca i les nostres muntanyes.

Amb un sol clic podeu reservar totes aquelles activitats on no podem arribar amb la nostra empresa d’activitats: Rafting, Piragüisme, Parc dels Arbres, Barranquisme, Telecabina de la Molina, Rutes a Cavall, Parapent, Vols en Globus, Paintball… Gestionem les reserves amb descomtes, tot on-line.

Paquets o escapades de caps de setmana, amb allotjament: packs multiaventura, escapades romàntiques (Wellness&SPA), trobades d’amics, comiats de soltera/er…

Programes vacacionals de Multiaventura i descoberta de tots el Pirineus, des d’Aigüestortes fins a la Cerdanya, tant per adults com famílies.

Programes de Senderisme en estrella, Senderisme circular (la Gran Volta a la Cerdanya)… autoguiats i guiats.

Programes i Stages de Ciclisme.

Turisme esportiu, entrenaments, centre de trail Running, formacions, presentacions de materials…

Programes de creixement personal tant de caps de setmana com novenes, Life Reset.

Activitats que ofereix
Discover Pyrenees

SENDERISME EN FAMÍLIA

Excursions per fer en família, pensades per a que els més petits s’ho passin d’allò més bé! En aquestes excursions també hi podeu venir amb nens petitets i bebés (amb motxilles porta-bebés). A partir dels 4 anyets poden fer les excursions sense problemes.

Alguns exemples: excursió al Molí del Salt, al Llac de Comabella, al llac de l’Orri,  pels boscos de Guils, pujada al santuari de Bell-Lloc…

SENDERISME I ASCENSIONS

excursions per la cerdanya, gravity

Excursions d’unes 3h efectives de senderisme. Entre aproximació en cotxe i preparació, implica un total de 4 a 5h d’activitat. L’edat recomanada per apuntar-se a aquestes sortides és més o menys els 10 anys.

Algunes de les rutes més freqüentades són: els estanys de la Pera i coll dels Andorrans, ruta pels estanys de Malniu, circular per Prat de Cadí, llacs de les Bulloses… També algunes ascensions a pics senzills, com el Comabona, el Moixeró, les Penyes Altes, Puig del Ginebrar…

RAQUETES DE NEU

raquetes de neu cerdanya, discover

– Rutes Familiars amb Raquetes de Neu, per compartir amb els nens la nostra primera experiència sobre la neu i fora de les estacions d’esquí. Pares i fills compartireu dinàmiques i jocs, adaptats als més petits del grup. A partir dels 5-6 anys ja és una bona edat per iniciar-se.

– Rutes d’Iniciació d’adults (a partir dels 10-12 anys), d’unes 2,5-3 hores. Ideals per aquells que simplement vulguin tenir una primera experiència i no vulguin invertir tot el dia a la muntanya. Es realitzen excursions senzilles, amb desnivells suaus i sempre intentant fer circuits circulars.

ESPELEOLOGIA - COVA D'ANES

espeleologia cerdanya, discover

No té preu el poder sentir el silenci absolut i la foscor, i amb els frontals o llenternes observar les meravelloses figures fetes única i exclusivament per la mare naturalesa i pel pas del temps.

Dins a la Cova trobarem formacions típiques del mon subterrani; estalactites, estalagmites, formacions de calç, que fan d’aquest lloc un paratge únic i difícil d’oblidar.

ESCALADA I RÀPEL

escalada a la cerdanya, discover

Iniciació a l’escalada, una activitat pensada per fer en família, apta per tots els nivells, des dels nens/es de 6 anys, fins als pares més atrevits. La dificultat de les vies d’escalada NO és el més important, sinó l’aprenentatge des de l’inici: posar-se l’arnés, aspectes de seguretat, sensació de verticalitat, aspectes bàsics de progressió… i el que costa més, la baixada penjat de la corda!

Disposem de 2 vies d’uns 12 metres d’alçada i de diferents graus de dificultat.

VIA FERRADA

via ferrada a la cerdanya, discover

La Via Ferrada Familiar és com un laberint enganxat a les roques: amb escales metàl·liques, cables d’acer, ponts de mico, ponts tibetans… amb l’objectiu de trepar per les parets amb la màxima seguretat i facilitar-nos la progressió!

Comencem per la Via Ferrada Familiar de nivell 1, amb la possibilitat de passar al nivell 2 per aquells nens/es que hagin superat sense problemes el nivell inicial.

PARC D'ACTIVITATS I GRANJA D'ANIMALS

La Granja&Parc és un recinte ple d’Activitats (més de 10) per passar-hi tot un matí o tota una tarda. És ideal per fer-ho amb família, doncs moltes activitats s’han de compartir entre pares i fills.

Jocs Gegants. Jocs de Puntería i Llançament. Ping-Pong. Laberint. Camí de Sensacions. Llit elàstic. Karts a Pedals. Patinets. Inflable. Zona de jocs d’Equilibri. Zona de Túnels. Llançament de Frisbee, Slack-Line…

Granja d’Animals: cabres, ovelles, el ruc, gallines, faisans, perdius, paons reals, oques, ànecs, conills, porc vietnamita…

VISTES AGRÍCOLES AL VERGER CERDÀ

visites agricoles la cerdanya, discover

Una experiència única a la Cerdanya: coneixem i vivenciem de primera mà com cultivem les horatalisses, com les cuidem… i podrem recollir amb els nens aquelles verdures que ja estiguin a punt i les portarem a la cuina.

Fem d’agricultors per un dia, tot conscienciant als nens dels tresors que ens ofereix la terra. També us explicarem unes nocions bàsiques de permacultura. Ens veiem al Verger Cerdà?

Contacta amb Discover Pyrenees per fer una reserva o demanar més informació

Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic