Skip to content Skip to footer
Allotjaments
Welcome Summer Cerdanya

Gaudeix del descans i comfort a la Cerdanya

donatiu welcome summer

Tots els Hotels, Cases Rurals, Càmpings, Apartaments… de Cerdanya que participen al Welcome Summer us estem esperant. Han estat molts dies on tot ha estat tancat, trist… i hem trobat a faltar la vostra alegria. Us atendrem com mai! Ho tenim tot a punt!

Per reservar la vostra estada, heu de posar-vos en contacte directament amb els allotjaments (aquí sota teniu el contacte directe i les seves pàgines web).

A l’hora de fer el pagament és quan s’aplicarà la bonificació del Welcome Summer. Agafant com a import l’equivalent al cost de creuar el túnel del Cadí (12 euros), podreu escollir que es descompti del cost de l’allotjament o bé que l’establiment faci el donatiu solidari a la Fundació Hospital de Puigcerdà i la Fundació Pública Sant Roc de Bellver.

La bonificació íntegra de l’import del túnel del Cadí s’aplicarà en reserves d’habitacions, apartaments, Bungalows… que s’ocupin per un mínim de 4 persones (o bé per famílies de 4 components). En cas de ser menys, s’aplicarà la part proporcional. Per exemple, una parella que ocupi una habitació doble, és bonificarà el 50%, per tant 6 euros (descompte directe al client o bé donatiu a la Fundació). Recordeu que heu de donar-vos a conèixer com a participants del Welcome Summer per fer efectiva la bonificació.

Aquesta bonificació s’aplicarà tant en l’allotjament com en les activitats, restaurants, comerços… que després visiteu. És acumulable. Consulteu quines són les condicions de cada un dels altres sectors.

Recordeu que la bonificació es tramitarà directament a l’hora de fer el pagament a l’allotjament, NO a les guixetes del túnel del Cadí.

Pels participants arribats a Cerdanya per la Collada de Toses, per la Seu d’Urgell, per França… s’aplicarà igualment la bonificació. És un cap de setmana solidari i d’acollida, recordeu-ho!

Allotjaments que participen al
Welcome Summer

Hotel Park Puigcerdà
Apartaments Cal Patoi (Martinet)
Hotel Roca (Alp)
Fonda Matía (Bellver)
Hotel Mirador (Lles)
Aparthotel les Corts (Llívia)
Hotel Bernat de So (Llívia)
Hotel Rural Can Borrell (Meranges)
Hotel Solineu (La Molina)
Hotel del Prado (Puigcerdà)
Refugi de Malniu
Hotel Esquirol (Llívia)
Càmping Queixans
Apartaments Turístics Puigcerdà
Mas d'Aravó Agroturisme (Bolvir)
Turisme Rural Cal Rei (Lles)
Vilamaroto Turisme Rural (Meranges)
Hotel Bon Repòs (Bellver)
Hotel Cal Francès (All)
Mas Meya Agroturisme (Ventajola)
Cal Mateu Turisme Rural (Urtx)
Apartaments Gran Vall (La Molina)
Fonda Mercè (Llívia)
Set Terres (Llívia)
Hotel Martínez (Puigcerdà)
Petit Hotel de Riu
Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic