Skip to content Skip to footer
2 Sports Bellver
Oferim serveis dels 2 esports que més ens agraden i ens apassionant, l’esquí i el ciclisme.
ski 2sports logo
underline-wave.png

 A 2SPORTS , realitzem, rutes amb visites lúdiques, culturals, gastronòmiques, tot gaudint de la Vall de la Cerdanya, la vall més oberta del Pirineu.

Per realitzar aquest servei, tenim un equip humà format per tècnics titulats en esquí alpí i ciclisme  a més per garantir els serveis estem registrats com a empresa de turisme actiu, CENS: C-496.,

Aquests serveis els oferim al nostre establiment ubicat a Bellver, aquí trobar tot el material necessari, per gaudir, descobrir, aprendre i estimar la natura com ho fem nosaltres.

La nostra ubicació es ideal per trobar aparcament i des d’on podràs iniciar les rutes amb comoditat, disposem d’un espai per si decideixes portar el vehicle i emportar-te les bicicletes i els esquis.

Activitats que ofereix
2sports

A l'HIVERN

Oferim lloguer i venda de material d’esquí per a la seva practica, també trobaràs trineus i raquetes, a més, podràs contractar classes d’esquí per a particulars, grups i empreses, adaptades a totes les edats i nivells.

A L'ESTIU

2sports a l'estiu

Trobaràs lloguer i venda per canviar i equipar la teva bici: BTT,  CARRETARA i e-BIKE a més, oferim guiatges per la zona de la  Cerdanya adaptades, per a tu i els teus acompanyants, grups i/o empreses.

Contacta amb 2Sports per fer una reserva o demanar més informació

Best Choice for Bloggers

Travel Safely with Our Amazing Tour Guides

Purchase Wanderic